"Людина має свою думку": Кравчук розповів, чому Арестовича призначили спікером української делегації в ТКГ

Призначенню Олексія Арестовича радником і спікером української делегації в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу сприяв його "військовий досвід" і компетенція в питаннях війни на сході України. Про це сказав глава української делегації в ТКГ, перший президент України Леонід Кравчук в коментарі журналістам Telegram-каналу PavlovskyNews, передають Патріоти України.

Він зазначив, що проти призначення Арестовича "ніхто не заперечував", хоча його кандидатура обговорювалася близько місяця. За словами журналістів, Кравчук вважає, що "Арестович не раз демонстрував свою здатність до глибокого інформаційного повідомлення щодо всього, що стосується війни на Донбасі".

"Людина має свою думку, воно часто спірна в порівнянні з думкою інших людей. Якби вона була не спірна, то одна думка була б у всіх. 300 млн і всі мають одну думку. Це було б чудово. Я жартую, звичайно. Але в принципі я ставлюся з повагою до людей, які мають думку, відстоюють її, аргументують і ведуть таку роботу, яка є цікавою. Необхідно, щоб те, що буде писатися, читали. Це ж теж важливо, правильно?" – прокоментував Кравчук.

Кравчук пояснив, чому Арестовича призначили спікером української делегації в ТКГ

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...