Людина "не його кола": Радзіховський розповів про ставлення Путіна до Зеленського

Налагоджувати відносини президент РФ із "учителем Голобородьком" не збирається.

Журналіст і публіцист Леонід Радзіховський заявив, що лідер Росії Володимир Путін обурений перемогою Володимира Зеленського на виборах президента України, передають Патріоти України.

"Роздратування від перемоги Зеленського на виборах тут крайнє. І, мабуть, особливо дратує, що поки лаяти нового президента немає за що", — йдеться в блозі Радзіховського на сайті Собеседник.ru. Як заявляє публіцист, йти назустріч і налагоджувати відносини Путін з "учителем Голобородьком" не збирається.

"Думаю, що в Путіна Зеленський викликає страшне роздратування. Хто він такий? Порошенко був все-таки чиновником, бізнесменом. Людиною, що називається,"нашого кола". А це хто? Галкін? Ургант? У цьому сенсі завершення терміну президентства Порошенка для Путіна, як мені видається, — корпоративна образа", — прокоментував Радзіховський.

Окреме роздратування, за словами журналіста, викликає те, що перемога "вчителя Голобородька" виявилася несподіваною і Путін не прорахував її. Як заявив публіцист, правителю Росії було приємно думати, що шоумена і близько не підпустять до посту президента, а з'ясувалося, що він і став главою країни. Також Радзіховський додав, що це ніяк не означає перспективу зміни політики щодо України.

У Німеччині затримали двох рочґсійських агентів, які планували теракт, щоб зірвати військову допомогу Україні

четвер, 18 квітень 2024, 14:40

Видання Der Spiegel, посилаючись на свої джерела у генпрокуратурі ФРГ, повідомило, що у Баварії викрили двох російських агентів, які вели спостереження за американськими базами на території Німеччини та планували диверсії на військово-транспортних шлях...

ВАКС конфіскував багатомільйонні активи експрезидента Мотор Січі Богуслаєва, арештованого за держзраду

четвер, 18 квітень 2024, 14:30

Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Міністерства юстиції про застосування санкції у вигляді стягнення активів колишнього президента заводу Мотор Січ В'ячеслава Богуслаєва та гендиректора російської компанії Борисфен Петра Кононенка. Про це пові...