"Людина просто захворіла. Не ковід": У РФ підтвердили, що Лукашенко має проблеми зі здоров’ям

У Держдумі РФ підтвердили повідомлення ЗМІ про те, що президент Білорусі Олександр Лукашенко хворіє. Про це повідомив перший заступник голови комітету Держдуми РФ у справах СНД Костянтин Затулін, повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

"Там нічого такого надприродного немає, це не ковід. Просто людина захворіла. Попри те, що людина захворіла, він вважав за свій обов’язок приїхати до Москви, а потім увечері того ж дня проводив заходи в Мінську. Напевно, потребує певного відпочинку - от і все", - сказав Затулін.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вже пʼятий день не зʼявляється в публічному просторі. Востаннє Лукашенко бачили на публіці 9 травня, коли він відвідав парад на Красній площі в Москві і поспішив повернутися до Мінська. Білоруські ЗМІ відзначили нездоровий вигляд Лукашенко і його нездатність дійти пішки до Олександрівського саду, куди його відвезли на машині, щоб покласти квіти.

Під час урочистостей у Мінську він не виступав з промовою, чого ніколи не було в День Перемоги. Сьогодні Білорусь відзначає офіційний День державної символіки, і Лукашенко знову не з'явився на публіці.

У пресслужбі Лукашенка офіційно нічого не повідомляють, а неофіційно говорять, що той працює з документами.

Британська розвідка спрогнозувала ймовірні втрати армії РФ в найближчі місяці

субота, 4 травень 2024, 13:41

У найближчі два місяці в російській армії зростуть втрати на війні проти України. Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Розвідники звернули увагу, що середньодобова кількість втрат росіян убити...

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...