Людина Путіна розстрілом Луб'янки робила подарунок обожнюваному вождю? У квартирі Манюрова знайшли слад зброї та свідоцтва приналежності до "Національно-визвольного руху"

У квартирі Євгена Манюрова, який скоїв збройний напад на будівлю ФСБ в Москві, знайшли оранжево-чорний прапор і значки "Національно-визвольного руху". Представники цього об'єднання є затятими шанувальниками президента РФ Володимира Путіна, зазначають Патріоти України.

Як пишуть місцеві ЗМІ, в будинку у "луб'янського стрілка" знайшли кілька автоматів і гранати, які були акуратно складені під чорно-помаранчевим прапором з написом "Національно-визвольний рух".

В оточенні Манюрова вже встигли підтвердити, що він не просто мав любов до символіки НОД, а дійсно був членом організації.

В квартире "лубянского стрелка" Евгения Манюрова нашли оранжево-черный флаг и значки НОД, сообщает РЕН ТВ. Это та самая организация, сторонники которой топят за деда и обливают всех зеленкой

Нагадаємо, в Москві (Росія) близько 18:00 біля будівлі Федеральної служби безпеки на Луб'янці відбулася стрілянина з російськими агентами. В результаті було поранено п'ятеро людей, троє - загинули.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...