"Людина визначається не своїм трьопом, не зйомками в дешевих серіалах": Виступ Білецького під Офісом президента Зеленського (відео)

Голова Нацкорпусу Андрій Білецький заявив на мітингу перед Офісом президента, що влада переслідує ветеранів, щоб вони не протестували проти впровадження вимог Заходу, зазначають Патріоти України.

Він назвав "трьопом" заяви президента Володимира Зеленського про патріотизм. Вказав, що на президента зара ніби то йде потужний тиск з боку Заходу, повідомляє "Цензор.нет".

"Вони вимагають імплементації формули Штайнмаєра, проведення референдуму і виборів на окупованих територіях, вимагають дати воду до Криму. Для цього потрібно притиснути тих, хто буде протистояти", - заявив Білецький.

Він сказав, що всіх переслідуваних владою ветеранів звільнять.

"Людина визначається не своїм трьопом, не зйомками в дешевих серіалах, а всіма вчинками, які вона робила за все життя", - сказав Білецький.

"Національний корпус" влаштував мітинг під Офісом президента. Вимагає відмовитися від імплементації "формули Штайнмайера" в українське законодавство і відновлення подачі води в Крим. Біля Офісу президента почались сутички з поліцією. Почались після того, як активістам заборонили проносити шини під будівлю Офісу президента. У правоохоронців полетіла бруківка, силовики застосували сльозогінний газ.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...