Ліз Трасс, яка обіцяла зробити все для перемоги України, висунула свою кандидатуру на пост прем'єра Британії

Міністерка закордонних справ Великої Британії Елізабет (Ліз) Трасс висунула свою кандидатуру на посаду лідера Консервативної партії та прем'єр-міністра країни. Вона приєдналася до інших високопоставлених депутатів-консерваторів, які подали заявку на посаду, передають Патріоти України.

Трасс заявила, що з першого дня на посаді скоротить податки, якщо стане прем'єркою Британії. Вона сказала, що "боротиметься на виборах як консерватор і правитиме як консерватор". Міністерка пообіцяла, що вживатиме "негайних заходів, щоб допомогти людям впоратися зі зростанням вартості життя".

Зазначається, що багато претендентів на посаду голови партії використали тему зменшення податків як основний елемент своїх пропозицій. Однак у них різні точки зору щодо термінів та масштабів запропонованих скорочень.

Нагадаємо, що глава МЗС Великої Британії Ліз Трасс заявила, що країна підтримуватиме Україну "в довгостроковій перспективі" протистояння вторгненню військ Росії. Вона зробить усе можливе, щоб українська держава виграла війну та одужала.

"Вік - це єдине, що нас об'єднує": Байден дотепно висміяв Трампа

неділя, 28 квітень 2024, 13:52

Президент США Джо Байден на вечері Асоціації кореспондентів Білого дому розкритикував колишнього президента Трампа, проти якого він збирається провести матч-реванш у день виборів цієї осені. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. "Вік ...

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...