"ЛНР" пощастило менше: Втрати окупантів на Донбасі склали круглу цифру

За період з 30 квітня по 8 травня підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі склали 10 осіб. Про це повідомляє група "Інформаційний спротив", передають Патріоти України.

Втрати першого армійського корпусу окупантів (кероване з РФ гібридне військове формування зі штабом у Донецьку) склали за цей період 3 людини. Втрати другого армійського корпусу окупантів (кероване з РФ гібридне військове формування зі штабом в Луганську) за цей період склали 7 осіб.

Протягом перших днів травня російські окупаційні війська на Донбасі продовжили нанесення вогневих ударів по позиціях ЗСУ та по населених пунктах на підконтрольній Україні території. Всього за період з 30 квітня по 8 травня підрозділи російських окупаційних військ здійснили 88 вогневих нальотів.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...