"ЛНР" сливается!!! Остается только позавидовать": Донеччани впевнені, що Луганськ готують до повернення в Україну

Жителі тимчасово непідконтрольних українському уряду територій Донецької області припускають, що ОРЛО готують до реінтеграції в Україну. Про це донеччани пишуть в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Такий висновок вони роблять на підставі того, що в ОРДО існують вкрай важкі умови виїзду на підконтрольні території, а в ОРЛО їх немає. Там виїзд фактично вільний.

«Боюсь, что „лнр“ активно готовят к возврату в Украину. А д*ра останется на долгие годы по типу Карабаха — постоянно болезненным образованием и инструментом для манипуляций», — пишуть донеччани.

За їхніми словами, є всі ознаки того, що ОРЛО може скоро повернутися до України.

«Вот и я думаю, что „лнр“ сливается!!! Остается только порадоваться и позавидовать», — додав інший автор.

Що ж стосується ОРДО, то його нібито готують до сценарію Абхазії.

«Они идут по пути Абхазии. Никакого прямого сообщения с Грузией. Только через Россию. Пройдет год и уже даже никто не вспомнит что ездили по другому», — вважають донеччани.

На їх думку, в житті тимчасово непідконтрольних територій нічого не зміниться до тих пір, поки в Росії не зміниться влада:

«Все делается по одному сценарию. Пока власть в рф не сменится так и будет все продолжаться, к сожалению».

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...