Лофери Prada у стилі 90-х та "клоунські" шкарпетки: Дубінський похвалився у Раді дорогими обновками (фото)

У вівторок, 30 листопада, народний депутат і колишній журналіст Олександр Дубінський прийшов на чергове засідання Верховної Ради в екстравагантному вигляді. Він вирішив похвалитися стильними лоферами від Prada, вартість яких стартує від 29 тис. гривень, повідомляють Патріоти України.

Також політик продемонстрував стильний "лук", він позував у костюмі та білій сорочці.

40-річний Дубінський часто з'являється у брендових речах. Також нардеп любить купувати раритетні авто та реставрувати їх.

Довідка

Олександр Дубінський народився 18 квітня 1981 року у Києві. Набув популярності після того, як став ведучим програми Гроші. У 2019 році балотувався у народні депутати України за мажоритарним округом 94 (Обухів та Васильків). 2 лютого 2021 року був виключений із фракції "Слуги народу".

Джерело: Апостроф

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...