Логіки можна не питати: Володимир Дантес став ворогом Росії - його назвали неонацистом, хоча він єврей за національністю

Український співак та шоумен Володимир Дантес похизувався, що його також внесли до списку ворогів Російської Федерації, передають Патріоти України.

Зазначимо, що раніше це почесне "звання" отримали Маша Єфросиніна та Дмитро Комаров. На сторінці в Instagram Дантес розмістив список, де фігурує його ім'я:

"Мені дійсно незрозуміло, чому так довго розглядали мою кандидатуру. Ну, я реально подавався ще в лютому. Ви дуже довго думаєте. Всіх вітаю, з вами ворог РФ. А найприкольніше, що ви не взяли фото, де я на підборах з намальованими очима. Ну хоч якось", - прокоментував артист.

До речі, Дантеса, справжнє прізвище якого Гудков, звинуватили у тому, що він "вихваляє дії неонацистського батальйону "Азов", поширюючи пропагандистські відео. До слова, Володимир має єврейське коріння.

instagram.com/vladimirdantes

Також артиста звинуватили у тому, що він нібито закликає мешканців РФ брати участь у "незаконних вуличних акціях" проти "спеціальної воєнної операції".

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...