"Лохи, які обіср*лись. Всі плюватимуть нам в спину": СБУ перехопила чергову розмову окупанта про провал РФ в Україні

СБУ перехопила розмову російського окупанта зі своїм родичем. Загарбник розповів, що йому соромно за відступ з Чернігівської та Київської областей. З чого випливає, що окупанти приїхали в Україну вбивати та нищити, констатують у Службі Безпеки України, передають Патріоти України.

"Тому навіть часткове відведення військ їхні промиті пропагандою мізки сприймають, як ганьбу. Вони не очікували такого спротиву від України і підтверджують, що російська влада приховує дані про загиблих", - інформують в СБУ.

Окупантам соромно за відступ з Чернігівської та Київської областей, і вони вважають це зрадою російської армії, бо тепер, як сказав російський військовий у телефонній розмові, "всі їм плюватимуть в спину", а свої вже вважають їх "лохами", які "обісрались".

Між собою окупанти визнають, що "сильні війська та озброєння Росії" були лише рекламним роликом, а насправді все інакше.

"Шкода, що окупантам соромно лише за власні поразки, але не перед мирними людьми, яких нещадно вбивають. Їхні настрої – доволі показові. Тому тримаємо стрій. Зараз не час розслаблятися. На кожного загарбника обов’язково чекатиме покарання", - підсумували в СБУ.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: