Льоня, принаймні трохи, повертається з космосу: Москва прийняла доленосне рішення стосовно екс-мера Києва

Леонід Черновецький та його син Степан тепер можуть без перешкод вивести свої гроші із російських банків, якщо вони там зберігалися.

Леонід Черновецький. Фото: SKELET-info.

Росія скасувала спеціальні економічні санкції проти чотирьох українців. Відповідна постанова, підписана прем’єром Росії Дмитром Медведєвим та оприлюднена на сайті Державної систему правової інформації, передають Патріоти України.

З попереднього документа про санкції мають виключити пункти 262, 297, 521 та 522. Під двома останніми значаться колишній міський голова Києва Леонід Черновецький та його син Степан.

Крім того, судячи з документа, санкції знімають з Володимира Локотка, колишнього гендиректора "Нового каналу". Останній в цьому списку – Володимир Крилов, 62-річний уродженець Азербайджанської радянської республіки.

Санкції передбачають блокування (заморожування) безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії і заборона на перерахування коштів (виведення капіталу) за межі Росії.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...