"Льошо, Валеро, Саню і Вово - вперед": Автор хіта про "Байрактар" виклав яскраву пісню про війну (відео)

Співак і підполковник ЗСУ Тарас Боровок, який раніше прославився шлягером "Байрактар" про російсько-українську війну, написав нову життєствердну пісню про роботу ЗСУ "Від заходу до світанку (Мочіть)", передають Патріоти України.

"Всім, хто безпосередньо ліквідує російських окупантів, - слава!"- йдеться в описі відео на YouTube. Кліп змонтований з відеороликів, знятих на передовій.

Підполковник Боровок у приспіві автор звертається до вищого військового керівництва України, спонукаючи їх продовжувати в тому ж дусі: "Льоша, Валера, Саня і Вова, мочіть!".

По всій видимості, Льоша - міністр оборони Олексій Резніков, Валєра - головком української армії генерал Валерій Залужний, Саня - головком Сухопутних військ генерал Олександр Сирський, а Вова — президент України Володимир Зеленський.

До слова, пісня, як здається найбільш вірогідною, спеціально аранжована під хіт 1996 року After dark групи Tito and tarantula, яка увійшла в саундтрек до легендарного фільму Роберта Родрігеса "Від заходу до світанку".

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...