Луганщину просять забезпечити засобами придушення радіо- і телесигналів ворожих ЗМІ

Уздовж всієї лінії розмежування добре приймається сигнал всіх сепаратистських FM-радіо і російського телебачення.

Губернатор прифронтової Луганщини Сергій Гайдай звернувся до РНБО з проханням забезпечити область мобільними комплексами для придушення сигналу російських і сепаратистських ЗМІ. Про це повідомили в Луганській ОВЦА, передають Патріоти України.

Губернатор, розуміє, що Україна програє інформаційну війну, так як уздовж всієї лінії розмежування добре приймається сигнал всіх сепаратистських FM-радіо і російського телебачення. Так що ворожі канали можуть дивитися і слухати не тільки мешканці окупованої території, а й вільної частини області.
«Інформаційну війну ми сьогодні програємо. Уздовж лінії розмежування чути сигнал всіх сепаратистських FM-радіо. Аналогічна ситуація з російським телебаченням. Тому я звернувся до секретаря РНБО України Олексію Данилову з проханням про виділення мобільних комплексів, здатних ефективно протидіяти ворожому сигналу», - розповів Гайдай.
Було відзначено, що найближчим часом в рамках міжнародної технічної допомоги Луганська область отримає три потужних цифрових передавача.
А в Бахмутівці планується встановити ретранслятор, який буде працювати в режимі модуляції, кращому для поширення сигналу на тимчасово окуповану частину області. Що дозволить луганчанам по той бік лінії розмежування дивитися проукраїнські російськомовні телеканали.

На шкільному автобусі возив окупантів у Бєлгород: СБУ затримала мешканця Харківщини (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:02

Служба безпеки України затримала 59-річного мешканця селища Козача Лопань Харківської області, який під час окупації допомагав росіянам проводити ротацію, а також привозив їм зброю та боєприпаси. Про це СБУ повідомила у четвер, 18 квітня, передають Пат...

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...