"Луганськ, Донецьк - це Україна": Прем’єр-міністр Естонії відвідала КПВВ у Станиці Луганській

Прем'єр-міністр Естонії Кая Каллас відвідала контрольний пункт в'їзду-виїзду на лінії зіткнення, повідомляють Патріоти України.

Оглянула спорудження сервісної зони, повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Каллас поїхала до Луганської області разом з міністром Олексієм Резніковим.

"Кордони України міжнародно визначені. Луганськ - це Україна, Донецьк - це Україна, і Крим - це Україна. Ми сім років стоїмо пліч-о-пліч з Україною і продовжимо це робити стільки, скільки буде потрібно. Я переконана, що найкраща відповідь України на збройну агресію Росії - це реформи. І, звісно, інвестування у розвиток підконтрольних уряду територій. Люди повинні бачити, що на вільній території краще, тут є життя і Україна - це європейська країна", - зазначила вона.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...