Луганський напрямок: Бійці ЗСУ показали російським зайдам "море танкового вогню"

Виконували завдання армійці вже на модернізованих панцирниках, обладнаних тепловізорами, GPS-навігаторами й потужнішими двигунами.

На Луганському напрямку в районі відведення воїни-танкісти вдосконалювали бойову майстерність у межах проведення дводенної перевірки готовності танкових підрозділів до виконання завдань, передають Патріоти України.

– Готовність визначали у три етапи. На першому відпрацювали плануючі документи організації бою, на другому – практичні дії танкових підрозділів під час виходу у визначені райони задля подолання ймовірного противника з підтримкою протитанкових засобів. Завершальним етапом стала стрільба на влучність, як на місці, так і в русі, – розповів керівник навчань Євген Межевікін.

Виконували завдання армійці вже на модернізованих панцирниках, обладнаних тепловізорами, GPS-навігаторами й потужнішими двигунами. Для деяких воїнів це одне з перших серйозних випробувань, проте всі військові з поставленими завданнями впоралися на високому рівні. Здобуті танкістами знання стануть у пригоді під час виконання завдань за призначенням.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...