Луїза Розова "спалилася" через замовлення їжі: Де у Пітері мешкає "улюблена дитина" Путіна (фото)

У Санкт-Петербурзі (Росія) виявили розкішний будинок, в якому мешкає 19-річна дочка президента РФ Володимира Путіна. Луїза Розова живе у пентхаусі площею понад 400 квадратних метрів у клубному будинку на вулиці Фонтанка, 76. Адреса квартири в Санкт-Петербурзі стала доступною після зливу даних "Яндекс Їжі". Про це пише британське видання "Mirror", передають Патріоти України.

Хакери опублікували імена, номери телефонів та адреси, куди кур'єри відвозили замовлення. У переліку знайшлася інформація про ймовірну доньку Володимира Путіна та мультимільйонерки Світлани Кривоногих. Дані додатку свідчать, що саме Розова за вказаною адресою неодноразово замовляла їжу.

"Житловий комплекс розташований в історичному центрі Санкт-Петербурга за 5 хвилин від Невського проспекту. У клубному будинку 77 квартир і 4 пентхауси вартістю 2,3 млн доларів. Усі квартири продаються з повним оздобленням та меблюванням за авторським проєктом від дизайнера Роберто Молон", – ідеться у повідомленні.

Маєток є одним із найдорожчих у Петербурзі, оскільки він розташований у районі "золотого трикутника". Будинок схожий на палац у стилі арт-деко, він оснащений оздоровчим центром із басейном та розкішним сервісом.

За "розкіш палацу в дусі сучасності від італійських дизайнерів" мешканці платили по 5 тисяч доларів за квадратний метр. Про це написав журналіст Олег Ємельянов із команди опозиціонера Олексія Навального у Twitter. Повідомляється, що власницею квартири є мама Луїзи Розової – Світлана Кривоногих.

Перше, що підтверджує родинні зв'язки Путіна і Розової, – це неймовірна зовнішня схожість. Тому дівчина рідко публікувала у соцмережах свої фото або приховувала обличчя на знімках.

Справжнє ім'я Луїзи Розової – Єлизавета Кривоногих, її мати Світлана у 90-х була звичайною прибиральницею і жила в комунальній квартирі в Санкт-Петербурзі. Після знайомства з Путіним вона несподівано стала мультимільйонеркою.

У 2003 році Кривоногих народила доньку Лізу, яка неймовірно схожа на президента РФ. Зараз колишня коханка Путіна є однією з найбагатших людей у Росії. Їй належить гірськолижний курорт "Ігора" і нерухомість у Монако.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...