Лукашенко - такий же агресор: У Білорусі показали запуск ракет по Україні з аеродрому Зябровка (фото)

На фотографії потрапили ранкові запуски ракет з аеродрому Зябровка, який знаходиться в Гомельській області Білорусі. Знімок оприлюднив Телеграм-канал Беларускі Гаюн, передають Патріоти України.

"Всього з 05:23 до 06:29 запущено близько 25 ракет. Надходили повідомлення, що вибухи були в Київській та Чернігівській областях. Якщо припустити, що всі запуски були з ОТРК "Іскандер", то на аеродромі повинно знаходитися не менше 6 таких комплексів. Для цього потрібні або якісні детальні супутникові знімки (рівня компанії MAXAR), або дані людей з землі, які могли спостерігати переміщення російських дивізіонів по дорогах Білорусі", - вказано в повідомленні.

Видання нагадало, що на цьому аеродромі до цих пір знаходяться до 10-ти одиниць зенітних ракетних комплексів С-300/400 і, ймовірно, мінімум 2 оперативно-тактичних ракетних комплекси "Іскандер".

Відносно питання про можливий наступ білоруських сил на Україну "наша моніторингова група все так само не бачить таких передумов в найближчому осяжному майбутньому, як і раніше".

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...