Лукашенко хоче "закрутити гайки":У Білорусі можуть запровадити смертну кару за "замах на вчинення актів тероризму"

Депутати Палати представників ухвалили у двох читаннях законопроєкт "Про зміну Кримінального кодексу Республіки Білорусь". Згідно з законопроєктом у Білорусі запроваджується смертна кара за "замах на вчинення актів тероризму", передають Патріоти України.

Зазначається, що проєкт Закону підготовлений "з метою стримування на деструктивні елементи, а також демонстрації рішучої боротьби держави з терористичною діяльністю"

"Законопроєктом пропонується внесення змін до Кримінального кодексу республіки білорусь, які передбачають можливість застосування виняткового заходу покарання у вигляді смертної кари за замах на вчинення актів тероризму", - йдеться у повідомленні. Голова Палати представників Володимир Андрійченко згадав диверсії на залізниці, здійснені "рейковими партизанами".

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...