Лукашенко може зіграти нестандартно, коли побачить кінцевий програш Путіна, - дипломат

Володимир Омелян, політик, дипломат, міністр інфраструктури України (2016-2019), військовослужбовець ЗСУ, не виключає ситуації, що Лукашенко може попросити російські війська покинути територію Білорусі, коли побачить, що Путін кінцево програв. Таку думку він висловив в етері "Еспресо", передають Патріоти України.

"Я дивився відео з останньої зустрічі Путіна та Лукашенка і воно мені здалося насправді цікавим, бо раніше Лукашенко на цих зустрічах був завжди з зігнутою спиною, заглядаючи в очі Путіну. А цього разу поведінка Лукашенка виглядала як вишуканий тролінг, коли він перебивав вступне слово Путіна, коли перепитував чи сподобалася пресконференція, а Путін ледь не виправдовувався. Я не виключаю такої ситуації, коли Лукашенко побачить, що Путін кінцево програв, не маючи жодного виходу, то тоді він попросить російська війська покинути територію Білорусі", - припустив дипломат.

Володимир Омелян зауважив, що така ситуація насправді буде непередбачуваною, тому що у Путіна точно не буде можливості воювати на два фронти. "Лукашенко може зіграти нестандартно. Але ми повинні пам'ятати, що станом на сьогодні й весь час Білорусь була вірним союзником Кремля і залишається ним, для них падіння України є більш важливим, а ніж падіння Росії", - прокоментував Омелян.

Чергове "досягнення" Путіна: Під Краковом відкрили постійну базу спецпризначенців США

субота, 18 травень 2024, 16:03

США відкривають постійну базу спецпризначенців у Польщі під Краковом. Табір "Мирон" назвали на честь польського солдата Мирослава (Мирона) Луцького, який загинув в Афганістані під час підтримки операцій НАТО. Про це повідомляє RMF24 17 травня, передают...

Вовчанськ практично зруйнований ворогом - РНБО

субота, 18 травень 2024, 15:29

Місто Вовчанськ Харківської області практично зруйноване внаслідок атак ворога, але так і не захоплене ним. Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко на своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України. Він повідо...