"Лукашенко не боїться, що його знесуть": Опозиціонер назвав істинний страх білоруського диктатора

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко дуже хвилюється стосовно того, що станеться після його відходу з посади. Захоплений владою білоруський диктатор боїться, що наступником на посаді глави держави стане людина, яка не буде прибічником його ідеології та політичних інтересів, передають Патріоти України.

Із цієї причини Лукашенко докладає зусиль, щоб передати владу своєму синові Миколі. Таку думку висловив російський опозиційний журналіст, редактор The Insider Тимур Олевський в інтерв'ю 24 каналу.

За його словами, Лукашенко не боїться, що його "знесуть". Він хоче, щоб влада перейшла його молодшому сину, однак, на його думку, Росія може цьому завадити.

"Він той самий директор колгоспу, який хоче, щоб його син став директором колгоспу. І я впевнений, що молодший син готується до того, аби стати його наступником. Можливо, ще якийсь, але цей у сенсі Микола", - сказав журналіст.

На думку Олевського, після того, як був підірваний літак у Мачулищах, Росія може ще більше зсунути Лукашенка з контролюючої позиції. Цей інцидент продемонстрував росіянам, що Лукашенко не в змозі повністю контролювати ситуацію, що може завадити "президентському транзиту".

Допомагали своїй злочинній державі: У Фінляндії затримали російських студентів

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:05

Трьох громадян Росії підозрюють у експорті товарів подвійного призначення з Фінляндії до іноземних держав. Студенти – двоє 25-річних хлопців та 18-річна дівчина – за рішенням суду перебуватимуть під вартою, поки триває слідство. Про це пише Yle, переда...

"Крах плана бандеровского недоумка": Медведєв розкритикував Саміт миру, який організовує Швейцарія

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:17

Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв розповів, яку користь для Росії він вбачає у Глобальному саміті миру, запланованому на червень цього року. Про це він розповів підписникам у Telegram, передають Патріоти України. "Користь потрійна. По-перше, ...