Лукашенко небезпечний: Порошенко про ймовірність нападу на Україну з білоруського напрямку

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко несе загрозу як України, так і для Європи. Про це в інтерв´ю французькому виданню L’Express сказав п’ятий президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко, зазначають Патріоти України.

“Олександр Лукашенко є небезпекою не лише для України, а й для всієї Європи. Ви знаєте, що він просив ядерну зброю у Володимира Путіна? Він токсичний, і від нього можна чекати всього. Він міг зробити щодо України те, що він вже зробив відносно Польщі”, – заявив Петро Порошенко відповідаючи на запитання, чи існує можливість нападу на Україну з білоруського напрямку.

“У зв’язку з цим ми повинні співпрацювати з Європейським Союзом для встановлення бар’єрів на білоруському кордоні, щоб уникнути нової міграційної кризи”, – переконаний п’ятий президент.


Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...