Лукашенко показав Україні свій зад: У білоруських магазинах з'явились товари з Криму (фото)

На полицях білоруського магазину почали з'являтися товари, які привезли з окупованого Росією Криму. Так, в "Євроопті" помітили соду з півострова. Фотодоказ опублікував опозиційний телеграм-канал Білорусі, передають Патріоти України.

На фотографіях зображена пачка соди, яку виготовили в Криму. На упаковці зазначено, що товар виготовили в місті Красноперекопськ, що в північній частині окупованого півострова.

"Визнання Криму вже відбулося?! Україна в курсі?", - підписав фотографію автор.
Факт того, що в білоруських магазинах з'являються товари з Криму, дійсно викликає обурення. Адже самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко не раз говорив, що вважає питання приналежності півострова закритим. Ще в 2014 році на питання про цей регіон відповідав: "Де-факто Крим російський". У той же час офіційно Мінськ досі не оголосив, що визнає анексію Криму.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...