Лукашенко прихистив "небезпечну тварину": Аналітик висловився про загрозу заколоту "Вагнера" в Білорусі

Російський диктатор Володимир Путін, швидше за все, відправить до Білорусі менші групи приватної військової компанії "Вагнер", якою керує його так званий "кухар" Євген Пригожин, і простежить, щоб вони не об'єдналися, щоб зменшити ймовірність повторення очевидної спроби державного перевороту, передають Патріоти України.

Псевдопрезидент Білорусі Олександр Лукашенко "запропонував притулок небезпечній тварині і хоче переконатися, що не доживе до того, щоб пошкодувати про це рішення", розповів військовий аналітик Шон Белл Sky News.

За його словами, більшість очікують, що псевдолідер білорусів найближчими днями діятиме обережно."Явний гнів пана Путіна на нерозсудливість свого протеже і збиток, завданий авторитету... президента, нелегко пробачити чи забути - він не хоче перетворювати Пригожина на мученика, тому пропозиція допомоги з боку президента Лукашенка, ймовірно, було своєчасною. Проте, він, швидше за все, направить менші групи найманців і простежить, щоб вони не об'єдналися...", - вважає експерт.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...