Лукашенко розігрує комедію та тягне час, щоб не вступати у війну з Україною, - Жданов

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко тягне час, аби не вступати у війну проти України. Однак він усіляко показує керівництву Росії, що нібито готує до цього свої війська. Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов в ефірі марафону "FreeДОМ", передають Патріоти України.

За його словами, всі дії Білорусі поряд із кордонами України – "комедія, яку розігрує Лукашенко перед Путіним, показуючи, як він зайнятий підготовкою армії до війни".

"Ці нескінченні навчання говорять про те, що ми готуємося, але ми ще не готові. Створення штабу оперативного командування, армійського органу управління середньої ланки, це ще відтягування часу. Так, він створить, 200-300 чоловік вони там сформують.

Потім передадуть йому в підпорядкування війська. Потім штаб захоче провести навчання з цими військами, щоб побачити, на що вони здатні і як ними управляти. Тобто, ось ця нескінченна підготовка до війни триватиме до кінця війни", – вважає Жданов.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...