Лукашенко заявив, що мир з РФ з поверненням Херсона і Донбасу "навіть не обговорюється"

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко наполягає, що саме Україна повинна закінчити війну на "прийнятних" для обох сторін умовах. Про це він заявив в інтерв'ю французькій пресі, цитують місцеві пропагандисти, передають Патріоти України.

При цьому, за логікою друга Путіна, для забезпечення безпеки Україні не треба РСЗВ з ракетами дальністю до 300 км. Якщо Україна не буде розміщувати у себе озброєння, яке, на думку диктатора, нібито може загрожувати Росії, країна-агресор дасть Києву "гарантії безпеки".

На запитання журналіста про долю Херсона, Луганська. Лукашенко відповів: "Слухайте, це навіть не обговорюється. Це можна було говорити в лютому-березні про це".

Лукашенко додав, що в українських регіонах нібито живуть "російські люди, яких українці гнобили". Намагаючись пояснити причини нападу Росії на Україну, білоруський диктатор поскаржився, що українці "ображали президента Путіна".

"Що ви творите проти Путіна? Навіщо ви його демонізуєте? Навіщо ображаєте? Тобто, це теж хороший фон. Може, це не причина для "операції" (війни), але фон нехороший", - сказав Лукашенко.

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...