Лукашенко залишають без "гарматного м'яса" у "гібридній війні" з Литвою та ЄС: Ірак зупиняє пасажирські авіарейси в Білорусь

Рейси «Іракських авіаліній» і всіх інших перевізників із Багдада до Мінська скасовуються «до спеціального розпорядження»

Рейси «Іракських авіаліній» і всіх інших перевізників із Багдада до Мінська скасовуються «до спеціального розпорядження», йдеться в заяві відомства від 6 серпня, зазначають Патріоти України.

При цьому літаки між Іраком і Білоруссю будуть літати, але лише для того, щоб доставити на батьківщину громадян Іраку. До Мінська вони будуть вирушати без пасажирів.

«Іракські авіалінії» виконували рейси з Багдада до Мінська і назад чотири рази на тиждень, ще двічі на тиждень літали літаки Fly Baghdad. 5 серпня «Іракські авіалінії» повідомили про припинення рейсів до Мінська на тиждень.

Від початку цього року на литовсько-білоруському кордоні затримали понад чотири тисячі осіб. За оцінками білоруських ЗМІ, це в 50 разів більше, ніж за весь 2020 рік. 2797 із затриманих – громадяни Іраку. Влада Литви звинуватила Білорусь у тому, що вона не перешкоджає нелегальному перетину кордону.

Голова МЗС Литви 6 серпня виступив із заявою, в якій попередив мігрантів про небезпеку подорожі в ЄС через Білорусь.

Олександр Лукашенко 5 серпня доручив закрити «кожен метр» білоруського кордону, щоб «жодна нога» не ступила на територію Білорусі з суміжної сторони.

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...

Проросійський режим ставлеників Іванішвілі успішно розбудовує диктатуру московського зразку: Парламент Грузії затвердив закон про "іноагентів" у другому читанні

четвер, 2 травень 2024, 6:15

Парламент Грузії в середу, 1 травня, ухвалив у другому читанні законопроєкт про прозорість іноземного впливу, або закон про "іноагентів", який спровокував масові протести. Про це повідомляє Эхо Кавказа. . За його словами, закон про "прозорість іноземн...