Лукашенко заспокоював Путіна через втечу росіян з країни - два диктатори зустрілися в РФ

Російський диктатор Володимир Путін і самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зустрілися у російському Сочі 26 вересня. Під час зустрічі Лукашенко намагався заспокоїти президента РФ через втечу росіян від мобілізації в інші країни, передають Патріоти України.

Як аргумент, чому не варто хвилюватися з цього приводу, він назвав те, що не так і багато втекло.Відео зустрічі двох диктаторів опублікували російські пропагандистські ЗМІ.

"Слухайте, у Росії 25 млн мобілізаційний ресурс. Добре, нехай втекли 30 тис., ну, 50 тис. А якби вони тут залишилися, нашими людьми були б чи що? Нехай тікають. Я не знаю, як ви до цього ставитеся, а я особливо не переживав, коли 2020 року кілька тисяч виїхали", – видав Лукашенко.

Також він спробував навести аргумент, що більшість людей, які втекли з Білорусі, нібито все одно потім просилися назад. Тому "і ці прийдуть", резюмував Лукашенко, маючи на увазі росіян, які втекли за кордон від мобілізації.

Цікаво, що в момент, коли самопроголошений білоруський президент виголошував свою "заспокійливу промову", Путін із засмученим виглядом дивився в підлогу.

Також білоруський "президент" почав ділитися своїми рожевими мріями, нібито майбутнє Європи з Білоруссю та Росією. За його словами, в РФ начебто є те, що потрібне Європі, а в Європи те, що може купити Росія.

"Що їм ще треба? Просто треба приймати відповідальні рішення… Але приниження ніхто не терпітиме. Хто хоче з нами у світі жити та поважати нас – ми відкриті", – сказав самопроголошений президент Білорусі. Також Лукашенко назвав Росію "партнеркою" Білорусі і висловив країні-агресорці подяку.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...