Лукашенко з'явився на публіці та розповів про своє здоров'я (фото)

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко на тлі чуток про свою хворобу запевнив, що не збирається вмирати. Диктатор повідомив, що нібито у нього був аденовірус. Про це він заявив на нараді з питань охорони здоров'я, передають Патріоти України із посиланням на провладне білоруське пропагандистське агентство "БелТА".

"Хлопці, я нікого не пошкодую. А якщо хтось думає, що я вмирати зібрався, заспокойтеся. Заспокойтеся. Це не більше, ніж пусті міркування в месенджерах і телеграм-каналах. Аденовірус чи що там було? Аденовірус. Нічого. Лікується за три дні. Але оскільки в мене не було можливості лікуватися (то в Москву треба, то суботники, то в Гродно, потім Гомель), все це накопичилося. Тому вмирати я не збираюся, хлопці. Ви ще мучитиметеся зі мною дуже довго", – заявив Лукашенко.

Зазначимо, що сьогодні у Лукашенка був бадьорий вигляд і нормальний голос, на відміну від зустрічі минулого тижня, де диктатор мав хрипкий голос і задуху. Але оператори все ж намагалися не знімати його на камери крупним планом.

Також на опублікованих пресслужбою фото видно, що на руках Лукашенка вже немає бинтів, як це було раніше.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...