Лукашенко зник вже на два дні: Опозиціонер розповів про проблеми зі здоров'ям у диктатора Білорусі

Після появи білоруського диктатора Олександра Лукашенка на параді в Москві 9 травня посилилися чутки про те, що він серйозно хворий. Вигляд у самопроголошеного президента Білорусі був явно нездоровий - він не зміг пройти кілька сотень метрів до місця покладання квітів, а на його руці помітили бинт. Ексміністр культури Білорусі, опозиційний політик Павло Латушко заявив, що вже два дні невідомо, де знаходиться Лукашенко і в якому він стані, передають Патріоти України.

"Ми всі змогли побачити, що у нього (Лукашенка, - ред.) дійсно проблеми зі здоров'ям. Сам факт того, що, виступаючи на площі в Мінську біля пам'ятника, він не промовив ні слова, а виступав міністр оборони Хренін, свідчить про те, що стан здоров'я у нього дуже поганий. Ми вперше за 29 років побачили, що на головному в його розумінні заході він не виступає публічно і не сказав навіть слова, проходячи до автомобіля", - сказав Латушко в інтерв'ю Radio NV.

За словами опозиціонера, у Лукашенка – проблеми з ногами. Про це свідчить і той факт, що він - єдиний з гостей Кремля, який не йшов з Путіним на Червону площу пішки. Лукашенко попросив охорону Путіна надати йому транспорт.

"Ми знаємо, що у нього проблеми з ногами. Це точно. Проблеми з колінним суглобом, який потребує хірургічного втручання. Мабуть, ця проблема погіршується", - сказав опозиціонер.

Також, за його словами, у Лукашенка - проблеми з хребтом. "І ми бачили, коли Шойгу приїжджав до Мінська і Лукашенко лежав, розпластавшись на своєму дивані в кабінеті, не міг зігнутися, тому що йому вкололи блокатори", – каже Латушко.При цьому він вважає неправдивими чутки про те, що Лукашенко заразився COVID-19 разом з грипом. Якби це було правдою, Путін не підпустив би його до себе на близьку відстань.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...