Лукашенку не підконтрольний вже і держапарат: У Тіхановської спрогнозували терміни повалення режиму Бацьки

Глава Білорусі Олександр Лукашенко своїми діями намагається залякати білорусів і перешкодити протестним акціям проти режиму. Однак він втратив нитки управління державою, тому все може вирішитися вже у найближчі тижні. Про це заявив радник лідера опозиції Білорусі Світлани Тихановської Франк Вячорка в ефірі телеканалу Україна 24, зазначають Патріоти України.

За його словами, закриття кордону Білорусі свідчить про ексцентричну поведінку Лукашенка, який здійснює спроби перешкодити протестним акціям опозиції.

"Я не думаю, що це щось нове, він намагається залякати людей і перешкодити протесту. Але він також дивиться, якою буде реакція суспільства на закриття та ізоляцію країни", - вважає Вячорка.

Що стосується лідера білоруської опозиції Світлани Тихановської, вона реагує на ситуацію і працює за двома ключовими напрямками – чинить тиск на владу з метою ізоляції режиму Лукашенка за допомогою закликів до санкцій і намагається допомогти бізнесу, який зараз страждає від пресингу спецслужб.

При цьому Олександр Лукашенко вже втратив контроль над ситуацією, розвиток якої переходить у вирішальну фазу.

"Зараз йде перетягування каната, логічна боротьба. Лукашенко себе почуває невпевнено, тому що він не контролює ані вулицю, ані державний апарат. Все вирішується, можна сказати, в ці тижні", - підкреслив Вячорка.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...