Львівські десантники все ближче підступають до Кремінної - британська зброя прицільно нищить ворожі штаби

Артилерія британської корони з'явилась у наших Збройних силах. Гармати, які не тільки прицільно стріляють по ворожій піхоті, а й здатні десантуватися - нищать окупантів на Луганщині й допомагають ЗСУ просуватися в бік Кремінної, йдеться в ТСН, передають Патріоти України.

Гармата L119, які стоїть на озброєння Британської корони, відтепер вірно служить Україні. “Снарядів у нас багато, є чим працювати. Нас це радує. Військові, які воювали в Іраку казали, що вони з цих гармат по 500 снарядів за день випускали”, - розповідають військові.

Командир на псевдо “Хмара” вже свого часу відвоював на Донбасі, та з початком великої війни, повернувся у стрій. “Хмара” пам’ятає нашу армію зразка АТО, тепер каже, військо стало не лише вправнішим, а й технологічно оснащенними. “Зараз, коли пташка в небі, ми в реальному часі бачимо, куди ми стріляємо. До 2-3 хв хай буде, потрапляємо просто в ціль. Тобто два снаряди замість того, щоб 10 в молоко, як ми кажемо. Два прям в ціль. Армія дуже піднялась зараз, сучасний рівень. Вийшла на стандарти НАТО”, - переконує він.

Снаряди, з яких гатять по ворогу бійці командира “Хмари” розраховані переважно на ворожу піхоту. Але, на додачу, воїни просто під час знімань ТСН знищили командний пункт окупантів і техніку. На відео вже після стрільби аеророзвідники показали, кадри влучання, які зафіксував безпілотник.

Львівські десантники все ближче підступають до Кремінної - ключового пункту цієї ділянки Луганщини. “У них задача її втримати, вони максимально стягують туди війська. Для них така точка дуже важлива, тому вони за неї тримаються досить міцно”, - каже командир “Савон”.

Хлопці у боях вже майже рік, всі знають, для чого вони тут і просять в українців в тилу, триматися заради спільної перемоги. “Керуємось трьома правилами: почитай богів, люби свою жінку та захищай країну”, - кажуть бійці.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...