Лише чого вартує "догнати Польщу" і "$4000 вчителям"..: Зеленський - "слугам": "Я хотів би бути президентом, коли ми виконаємо всі наші обіцянки"

Так може виглядати шостий президент у "розквіті свого правління", в процесі виконання обіцянок

Виступаючи на розширеному засіданні фракції Слуга народу в Трускавці, президент Володимир Зеленський заявив, що хотів би бути президентом "на момент, коли ми виконаємо всі наші обіцянки". Про це повідомляє прес-служба партії СН, зазначають Патріоти України.

"Я хотів би бути президентом на момент, коли ми виконаємо всі наші обіцянки", – сказав Зеленський.

"Важливо, що в нас з’явилось РНБО. Цей орган запрацював потужно. Різні фінансові групи, олігархи, державні зрадники бояться, щодня кожен відчуває тиск. І люди оцінили це, суспільство повірило. Якщо ти зрадник, ми будемо знати, де твоє місце", – також сказав президент.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...