Лише набирає обертів: Ворог почав другу хвилю захоплення майна українців, які виїхали з окупації, - ЦНС

Росіяни на тимчасово окупованих територіях України почали нову хвилю виявлення так званого "безгосподарчого майна". Мова йде про житло українців, які виїхали з окупації, передають Патріоти України з посиланням на сайт Центру національного спротиву (ЦНС).

Для того, аби захопити майно українців, "які покинули регіон через окупацію", або ж шантажем змусити їх повернутись - російські окупанти формують списки відповідного житла.

Ворог погрожує захопити майно в разі не переоформлення документів відповідно до законодавства країни-агресора Російської Федерації.

"Допомагати їм в цьому мають працівники комунальних служб та голови ОСББ, які подаватимуть перелік квартир, які порожні чи там проживають не власники, на перевірку", - йдеться у повідомленні.

Крім того, Центр національного спротиву закликав в надалі повідомляти про тих, хто працює на окупантів. Анонімність звернень гарантують.

ЗСУ намагаються прорвати кордон у Бєлгородській області РФ, в бій кинуто сотні людей, - росЗМІ

вівторок, 27 серпень 2024, 12:10

Українські війська нібито намагаються прорвати кордон у районі села Нехотєєвка у Бєлгородській області РФ. Там триває бій між російськими прикордонниками та українськими військовими. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. . За даними росі...

Підвищують ставки: Росія обмінює Курську область на можливість захопити Покровськ, - Forbes

вівторок, 27 серпень 2024, 11:28

Якщо військове командування України сподівалось, що вторгнення в Курську область послабить тиск на ЗСУ на східному фронті, то рішення РФ, ймовірно, його розчарувало. Як пише Forbes, загарбники залишили війська на східному фронті, кинувши на Курщину мол...