Лише один сценарій гарантує перемогу: Експерт пояснила, як може розвиватися ситуація на фронті в Україні

Є чотири сценарії розвитку подій в Україні. Лише один гарантує перемогу Києва у війні з російськими окупантами, передають Патріоти України.

Системна аналітикиня Наталя Глоба в ефірі "Теми з Мосейчук" зазначила, що згідно з першим сценарієм, Україна успішно проведе мобілізацію, розгорне промислово-воєнний комплекс, облаштує фортифікаційні споруди, а також отримає допомогу Заходу. За її словами, це хоч і довгий, але шлях до перемоги над Росією.

"Другий сценарій передбачає, що Україні нададуть необхідну допомогу, а ми не проведемо нормально мобілізацію і погано впораємося з фортифікацією. Це дуже поганий сценарій, але не катастрофічний. У цьому випадку ми будемо змушені підписати тимчасове перемир'я, яке Росія дуже швидко порушить", - пояснила аналітик.

При цьому вона вказала, що найгірше в цьому сценарії - втрата репутації. "Щоб нам далі допомагав Захід, ми повинні як мінімум демонструвати, що ми здатні виконувати своє домашнє завдання. В іншому разі підтримка зменшиться, а через деякий час Росія відновить свої сили та знову на нас нападе. Це відстрочена поразка", - підкреслила Глоба.

Згідно з третім сценарієм, Україна провела мобілізацію, а зброю Захід не надав, але Київ розвиває своє виробництво.

"У цьому випадку в нас варіант тривалої війни на виснаження, яка може тривати десятиліттями. Цей сценарій не реалізується, тому що ця війна не влаштовує всіх партнерів і не партнерів теж. Він призведе до того, що в Росії теж почнуться проблеми", - вважає експерт. Також вона розповіла, що є і найгірший сценарій розвитку подій: Україна не впоралася з домашнім завданням і Захід не дав зброю, - але це поразка.


"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...