Лише за останній тиждень ЗСУ знищили 10 російських складів із боєприпасами на півдні, - Марченко

Збройні сили України завдають успішних артилерійських ударів по окупантах на півдні. Так, за останній тиждень знищено понад 10 складів із боєприпасами та командних пунктів РФ. Про це розповів генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко в інтерв'ю "РБК-Україна". "Повірте, ситуація в нас не така погана, як усі думають", - сказав він, передають Патріоти України.

Генерал-майор зазначив, що, зокрема, командування "Південь" "дуже влучно уразило цілий дивізіон С-300", що дозволило знизити інтенсивність обстрілів Миколаєва.

За словами Марченка, терміни контрнаступу ЗСУ на півдні, як і раніше, залежать від постачання західного озброєння. Так, обіцяна допомога зараз поставляється маленькими партіями – це дуже ускладнює проведення наступальних дій.

"Я думаю, щойно ми отримаємо повний пакет цієї допомоги, наші контрнаступальні дії будуть дуже швидкими", – зазначив генерал-майор. Окрім того, Марченко додав, що на 100% упевнений, що окупанти не зможуть провести "референдум" у заявлену ними дату – 11 вересня.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...