Лишилось недовго? Екс-депутат Держдуми розповів про різке погіршення стану здоров'я Путіна

Стан здоров'я російського президента Володимира Путіна у 2020 році різко погіршився, проте пізніше почалися покращення. Про це в ефірі ток-шоу "Гордон" розповів російський опозиціонер, екс-депутат Держдуми Дмитро Гудков, передають Патріоти України.

"Я мав можливість перевірити ще раз інформацію [російського історика] Валерія Солов'я. Можу вам сказати, що дійсно, влітку 2020 року стан здоров'я Путіна погіршився. Це не означає, що він доживав останні дні. Я постійно наводжу приклад, що США в роки Другої світової війни керував президент [Франклін Рузвельт] з інвалідного крісла. І дуже непогано керував. Але те, що стан здоров'я Путіна різко погіршився в 2020 році, - це відзначали ті, хто був допущений до нього на зустрічі", - розповів він.

За словами Гудкова, оточення Путіна було шоковане, побачивши його іншим. "Але медицина зараз така, що може і допомогти людині, домогтися ремісії, поліпшень. І ми бачимо, що якогось летального результату або руху по похилій в його здоров'я не відбулося. Або ми поки цього не бачимо", - сказав екс-депутат Держдуми. Гудков також відкинув можливість добровільного транзиту влади в Росії.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...