Лицемірство 80-го рівня: Путін розповів, як виберуть наступного президента РФ

Президент РФ заявив, нібито його наступника виберуть на "чесних виборах".

Путін думає про наступника? Фото: ТАСС.

Президент Росії Володимир Путін повідомив, що думає про свого наступника з 2000 року. Про це лідер росіян розповів в інтерв'ю газеті Financial Times, передають Патріоти України.

Путін зазначив, що він може підтримати свого наступника "і ця підтримка може виявитися істотною в тому випадку, якщо люди поважають наступника і вірять йому". Глава Кремля наголосив, що наступного президента РФ "визначать в результаті голосування на виборах глави держави".

Відповідаючи на питання, чи не повинна Держдума РФ затвердити президента на посаді, Путін повідомив, що політична російська система відрізняється від британської і главу держави "визначають не в правлячій партії, а шляхом таємного голосування громадян".

"Ситуація змінюється, і вимоги до людей змінюються, але рішення в кінцевому рахунку повинно бути прийнято громадянами Росії. Не важливо, що і як робить чинний лідер, не має значення, кого або як він представляє, вирішальний голос - за виборцем", – додав він.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...