Лицемірство скреп: Пєсков запевняє, нібито будівництво "Північного потоку-2" не переслідує жодної політичної мети

Глава прес-служби російського лідера Володимира Путіна Дмитро Пєсков відкинув твердження щодо того, що Російська Федерація може застосувати енергетичні ресурси як тиск на Київ, підкресливши, що мова нібито йде виключно про комерційну доцільність, передають Патріоти України із посиланням на росЗМІ.

Пєсков, коментуючи домовленості Сполучених Штатів Америки та Німеччини по «Північному потоку - 2» в контексті транзиту газу через українську територію, заявив: «У цілому всім повинно бути добре відомо, що Російська Федерація завжди послідовно відкидала будь-які звинувачення в тому, що вона використовує енергетичні ресурси як зброю політичного тиску, так ніколи не було. І не буде ніколи так. Все є предметом комерційних угод і комерційної доцільності».
Крім того, він додав: «Давайте спочатку ми дочекаємося якоїсь офіційної інформації з цього приводу, або якийсь текст буде опубліковано, або якісь заяви будуть зроблені з цього приводу. І після цього ми будемо оцінювати їх».

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...