Литва завершила будівництво 500-кілометрового паркану на кордоні з Білоруссю

Минулими вихідними бригада підрядників встановила останні заплановані сегменти огорожі на кордоні з Білоруссю. Литва повністю добудувала огорожу на кордоні з Білоруссю. Про це повідомляє видання BNS, передають Патріоти України.

Фізичний бар'єр - паркан та ріжучий дріт - встановлений на ділянках довжиною близько 502 кілометрів.Зазначається, що минулими вихідними бригада підрядників встановила останні заплановані сегменти огорожі на кордоні з Білоруссю.

"Команда проекту продовжує роботу - на кордоні працюють фахівці з технічного обслуговування, усуваються дрібні дефекти зведеного бар'єру, відновлюються дороги та будівельні майданчики, ведеться ведення проектної документації", - розповів представник компанії EPSO-G, яка займається будівництвом.

Загальна довжина кордону Литви з Білоруссю становить 679 кілометрів, з них понад 100 кілометрів кордону проходять берегами річок та озер.

Раніше повідомлялося, що Польща добудувала огорожу на кордоні з Білоруссю. На будівництво паркану завдовжки понад 186 кілометрів знадобилося п'ять місяців та 49 тисяч тонн сталі.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...