"Лжепатриоты. Надо любить свое, а не ненавидеть чужое": Добкін накинувся на українців, які вболівали проти збірної РФ

Екс-нардеп Михайло Добкін розкритикував українців, які сподівалися на поразку збірної Росії від збірної Бельгії. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України.

«Одни идиоты прицепились к форме сборной чужой страны так, будто их мнение кому-то интересно. Другие идиоты болеют в футболе не за, а исключительно против сборных команд на Евро-2020 и с видом патриотичных патриотов разливают «на шару» пиво таким же, как и они, «болельщикам». Некоторые политики заявляют, что они вдруг на один вечер стали «бельгийцами», даже не спросив у самих бельгийцев: «А на холеру они им нужны». Чокнутые какие-то», – написав Добкін.

Добкін закликав людей бути самими собою, а не «як усі». «Попробовали бы все эти лжепатриоты хотя бы один раз побыть самими собою. Не плыть по течению, не быть «як усі», не имитировать, не подыгрывать, не оскотиниваться в своей ненависти, любить своё, а не ненавидеть чужое. Если хоть раз попробуете – вам понравится», – додав скандальний політик.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...