"Мы готовы": Чоловік Скабєєвої заговорив про повернення Донбасу в Україну (відео)

Росія буде міняти свою позицію щодо Донбасу?

Євген Попов. Фото: скріншот з відео.

Російський пропагандист Євген Попов, чоловік одіозної Ольги Скабєєвої, заявив, що Росія нібито готова до повернення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей до складу України. Несподівана заява пролунала в ефірі програми "60 хвилин" на федеральному каналі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Ми навіть готові, на жаль, для мене, для багатьох громадян Росії, піти на те, щоб Донбас повернувся в лоно України", – сказав Попов під час суперечки в студії.

На його слова відреагував на своєму Telegram-каналі український журналіст Денис Казанський. Він побачив у появі такої риторики на кремлівських каналах ознаку того, що Росія буде міняти свою позицію щодо Донбасу. "Як так? Ви ж не сторона конфлікту. Скінчилася казка про те, що жителі Донбасу самі вирішують свою долю?" – задумався він над питанням.


"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

"Репліка GLSDB": Експерт розповів, чим особлива авіабомба, яку росіяни скинули на Харків

четвер, 28 березень 2024, 11:25

Вдень 27 березня російська терористична армія вдарила по Харкову авіабомбою з 200-кілограмовою бойовою частиною. За словами військового експерта Сергія Грабського, це новий тип зброї, яку росіяни цинічно тестують на мирних жителях України. Також він на...