"Мы конкретно такому человеку, как президент РФ Владимир Путин, должны": Засновник "ДНР" здав Росію з потрохами (відео)

Олександр Бородай

Засновник "ДНР" і колишній ватажок терористів Олександр Бородай зізнався, що "республіки" на Донбасі з'явилися лише завдяки президенту Росії Володимиру Путіну. Скандальну заяву показав у своєму відеоблозі український журналіст Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

"Я хочу сказати, що ми конкретно такій людині, як президент РФ Володимир Путін, трохи винні. Зовсім трішки заборгували – життям. Всі, хто прийшов на початку 2014 року, пам'ятають, яка ситуація склалася в другій половині липня. Якщо б не його політика , його рішення і дії, то нас би не було. Також, як і не було б "російського" Донбасу – "Донецької" і "Луганської народної республіки", – висловився Бородай.

"Черговий доказ того, що немає ніякої "громадянської війни", і військові дії на сході досі йдуть лише завдяки втручанню збройних формувань РФ і підтримці російського уряду", – прокоментував Казанський.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Бородай заявив, що самопроголошені "Л/ДНР" були створені

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...