"Мы мстим, и мстя наша удачна": У Росії "повісили" на ялинку Пугачову, Галкіна, Зеленського та інших (фото)

У РФ знайшли спосіб "насолити" артистам, які не підтримали війну проти України. Однак все обмежилося настільки абсурдним вчинком, що викликало лише сміх у користувачів мережі, зазначають Патріоти України.

Так, росіяни "повісили" на ялинку у Твері Аллу Пугачову, Максима Галкіна, Лайму Вайкуле та інших. На святкове дерево в центрі міста прикріпили паперові фігурки з фотографіями артистів.

"Дісталося" не тільки артистам. Росіяни "повісили" також президента України Володимира Зеленського, президента США Джо Байдена і главу Франції Еммануеля Макрона.

Мало того, до фото "повішених" росіяни прикріпили утопічні написи про те, що РФ нібито "править світом" і "краще за всіх". У російських ЗМІ зазначають, що ялинка з фотографіями артистів і політиків стоїть біля адміністрації міста, поруч з театром.

"Помсту" навряд чи можна назвати успішною, адже навіть росіяни не оцінили настільки патріотичної"страти". На фото з ялинкою усі ставлять лише емодзі зі сміхом, ніякої логіки і адекватності в такому вчинку ніхто не бачить.


Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...