"Мы применим тактику 2014 года": Ходаковський розповів, як найманці "ДНР" планують воювати проти України (відео)

Один з перших ватажків "ДНР" Олександр Ходаковський розповів про те, яку тактику російські найманці будуть використовувати на Донбасі в разі наступу підрозділів української армії. В інтерв'ю російському виданню "Україна.ру" Ходаковський заявив, що російські сили задіюють тактичний прийом, який був реалізований російськими військовими в 2014 році на першому етапі окупації Донбасу. Про нього раніше заявляв глава Кремля Володимир Путін, передають Патріоти України.

Найманець зазначив, що бойові підрозділи ОРДЛО будуть ховатися за цивільними будівлями і поселеннями в великих населених пунктах, фактично використовуючи спини цивільного населення в якості захисту. Фрагмент інтерв'ю Ходаковського із зізнанням опублікував блогер Necro Mancer на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

"Мы точно также применим тактику 2014 года и будем цепляться за крупные населенные пункты - сама городская застройка является препятствием для продвижения противника. Все это предусмотрено и включено в наши планы" , - заявив Ходаковський.

Користувачі соціальних мереж в коментарях під фрагментом відео обурені представленим "планом оборони".

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...