"Мы во всеоружии. В Россию пойдут тысячи гробов": Гордон попередив Путіна про наслідки агресії

Відомий український журналіст Дмитро Гордон попередив Кремль, який сконцентрував на кордоні України і в анексованому Криму великий військовий контингент. Із заявою він виступив в ефірі російської радіостанції "Ехо Москви". Відео є на каналі журналіста в YouTube, передають Патріоти України.

Гордон не став давати відповідь, здійснить Росія нове вторгнення в Україну чи ні. Він лише зазначив, що велике число перекинутих до кордону російських танків говорить про високу загрозу. І, з його слів, найбільш ймовірний напрямок - це південь.

"В Крыму воды хватит на несколько месяцев. Очень заманчиво прорубить коридор, чтобы взять эту воду через Николаевскую и Херсонскую область… Когда на границе с моей страной скапливается огромное количество российских войск, добра я никогда не жду. Я знаю, на что они (военные РФ - ред.) способны. Они это показали в 2014 году. 7 лет они держат нас подвешенными на крючке", - сказав журналіст.

Чи наважиться Путін на такий крок, за словами журналіста, знає тільки він сам і, можливо, міністр оборони РФ Сергій Шойгу. Гордон виступив із застереженням до Кремля. Він запевнив, що нова агресія буде дуже дорого коштувати Росії. "Больше этого не повторится. Мы все про вас поняли. Мы во всеоружии и готовы к тому, что вы придете. Но и вы будьте готовы к тому, что… в Россию пойдут тысячи гробов. И тогда Путину придется объяснять российским матерям, какого черта он поперся на территорию суверенной страны", - сказав журналіст.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...