"Мы все будем прокляты. На всю оставшуюся жизнь": Ведучий телеканалу "Дождь" закликав росіян подивитися фото з Бучі

Відомий ведучий російського телеканалу Дождь Михайло Козирєв закликав росіян подивитися фото з Бучі. Щоправда, самі фото він на своїй сторінці у Facebook не опублікував. Михайло Козирєв, відомий ведучий та продюсер російського незалежного телеканалу Дождь, чиє мовлення заблокували в Росії у перші дні війни, яку Росія розв'язала проти України, звернувся до росіян, передають Патріоти України.

Він відреагував на перші фото та відео зі звільненого 31 березня від російських окупантів передмістя Києва Буча, де на вулицях лежать десятки тіл мирних жителів, частина з них із зв'язаними руками, яких розстріляли російські солдати, та братські могили у місті. «Подивіться фотографії з Бучі. Ми всі прокляті. На все життя…», — написав він.

У коментарях під постом Козирєву нагадали про те, що ще не опубліковані фото з Маріуполя. «І ще Маріуполь не опублікували. Там буде хорор страшніший. Мої друзі, що вижили, розповідають таке від чого, волосся дибки стає. Ще є Бердянськ, у якому росіяни б'ють до смерті активістів. Знущаються і гвалтують. І це все не історії з телевізора, це кажуть очевидці — реальні, живі адекватні люди середнього віку, яких я особисто знаю. Усі розмови закінчуються одним — ніхто не може повірити в реальність того, що відбувається», — написала дописувачка Козирєва Катерина Єлисаветинська.

А українсько-грузинська співачка Sophie Villy опублікувала у Козирєва в коментарях розповідь 16-річної Каті, якій вдалося вибратися разом із молодшим братом із Маріуполя.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...