"Мы защищаемся от ядерного оружия америкосов, понял?": Російська мати обіцяє дати "піз**лєй" солдату, який не хоче воювати в Україні (аудіо)

Служба безпеки України опублікувала перехоплену розмову між російським окупантом, який бере участь у війні з Україною, та його матір’ю. Він намагається пояснити жінці, що вона стала жертвою пропаганди. Проте достукатися до матері сину так і не вдається, зазначають Патріоти України.

На перехоплених плівках СБУ чути, як путінський вояка переконує свою матір, що в Україні немає ядерної зброї, секретних лабораторій, де синтезували вірус, від якого помирає худоба в РФ, не розробляли коронавірус. Але його матір відмовляється в це вірити: «Вы настолько политически неподготовлены все, что хочется приехать и пиз*юлей вам всем дать!».

Коли окупант намагається пояснити їй, що в Україні немає і нацистського геноциду, то у відповідь отримує пропагандистську тираду: «Мы не защищаем никого там. Мы границы защищаем, чтоб там не поставили атомное оружие америкосы. Знаешь?».

У Повітряних силах розповіли про навчання пілотів на F-16

вівторок, 7 травень 2024, 14:56

В Україні очікують якнайшвидшого прибуття винищувачів F-16. Тим часом українські пілоти проходять три етапи навчання та підготовки для опанування судна. Про це в ефірі телемарафону заявив речник Командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Па...

"Не чекайте, поки ворог прийде до вашого дому": Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу, - WSJ

вівторок, 7 травень 2024, 14:44

бройні сили України пробують новий спосіб рекрутингу, намагаючись таким чином поповнити лави виснажених підрозділів на передовій. Про це йдеться у матеріалі The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Для цього все частіше з'являються реклама ...