"Мы защитили мир от страшного злодея. Не будьте вы таким же": Ветерани Другої світової війни звернулися до Путіна (відео)

Київські ветерани Другої світової війни Олександра Романчикова, Олексій Ткаченко та Петро Цибек присоромили кремлівського диктатора Володимира Путіна. Вони також закликали його дати можливість вийти з оточення російських окупантів українським солдатам та цивільним особам, які перебувають на заводі "Азовсталь" у практично знищеному Маріуполі. Відповідне відеозвернення ветеранів опублікувало видання "Українська правда", передають Патріоти України.

Ветерани наголосили, що шоковані тим, що Росія, громадяни якої пліч-о-пліч з українцями воювали проти нацистської Німеччини, напала на нашу країну.

За словами Романчикової, логіка Гітлера в тому, що він хотів знищити всі нації. Але навіщо країна-агресор напала на Україну, незрозуміло. "Ми нічого не просили і не нав'язували вам своїх порядків", - сказала вона.

Зі свого боку Ткаченко заявив, що Путін цією війною дав команду знищити український народ. "Так само не робиться. Навіщо ж ти знущаєшся з народу? Випустіть гарнізон з Маріуполя, будь ласка. Випустіть їх", - сказав він.

Цибек також зажадав від Путіна припинити бійню у Маріуполі. Всі троє ветеранів наголосили, що готові навіть стати на коліна, щоб урятувати українських захисників та цивільних осіб, які перебувають на "Азовсталі".

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...