Мадам Венедіктова усе вже вирішила: Стерненко заявив, що розслідування нападу на нього не буде

До пошуку замовників і учасників замаху ніхто взагалі не приступав.

Прокуратура зупинила розслідування нападу на одеського активіста Сергія Стерненка, що закінчився загибеллю нападника. За інформацією Стерненко в Facebook, формальною підставою для зупинки стало оголошення в розшук виконавця злочину (нападу на Стерненка. - ред.) Олександра Ісайкула, передають Патріоти України.

За словами Стерненка, зупинка провадження, яка може розтягнутися на роки, означає і зупинку всіх слідчих дій, в тому числі щодо з'ясування, хто був замовником і організатором нападу, а хто - посередником. Одесит стверджує, що звертався до прокурора з клопотанням виділити провадження по нападу на нього Ісайкула в окреме, щоб не зупиняти основне розслідування. Однак йому відмовили і зупинили саме головне провадження.
При цьому до цих пір не оголошені підозри організаторам злочину, а до пошуку замовників і учасників і зовсім ніхто не приступав.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...